Küldetés

Volt szerencsénk bejárni országunk és a világ néhány szegletét. Egy pár vagyunk. Utazásaink történtek kettesben, gyerekeinkkel és nagyobb baráti társasággal is. Azok az utazások, melyeket kettesben, egymásra utalva és figyelve töltöttünk, minden esetben mélyítették és építették a kapcsolatunkat, az életünket, a karrierünket. Fejünkbe vettük, hogy létrehozunk egy olyan helyet, ahol másoknak is lehetőségük nyílhat hasonló élmények szerzésére, és így életük előre lendítésére.

Szerettük volna ezt a helyet a szülőhelyünkön, Magyarországon, Tolna megyében, Szekszárdon létrehozni. Hiszünk benne, hogy mindannak, ami a városban és a borvidéken, a „hegyen” történik és fejlődik, valamint mindannak a természeti szépségnek és energiaáramlásnak, ami jelen van, az a rendeltetése, hogy mindenki, aki itt tölt pár napot, pozitív élményekkel és energiával gazdagodjon. Tervünk az, hogy a kialakuló palettán egy különlegességet hozzunk létre, mely hangulatban, méretben és minőségben egyaránt egyedülálló – reményeink szerint sokak örömére.

Kinek ajánljuk?

Azoknak, ...

  • Akik nyugalomra, békességre, inspirációra, luxusra vágynak.
  • Akik párként szeretnének egymásra figyelni, kicsit bezárkózni, meghittséget, romantikát teremteni.
  • Akiknek jól esne elvonulni a mindennapokból, és a luxus élvezete mellett átbeszélni az élet dolgait egy-két pohár bor mellett.
  • Akik friss házasokként, nászutasokként szeretnék életük első közös napjait igazi meghittségben és luxusban tölteni.
  • Akik inspirációt keresnek, melyet a kilátás, a borvidéki környezet és az ideiglenes otthon hangulata megadhat.
  • Akik túrázni, kirándulni szeretnének, meglátogatni a környező borászatokat és este egy igazi luxus lakosztályban békésen szeretnének megpihenni.
Felhívjuk a figyelmet, hogy apartmanházunk felnőttbarát szálláshely, így csak 18 éven felüli vendégeket áll módunkban fogadni! 

Mit kell tudni apartmanjainkról?

Szekszárd első ötcsillagos, felnőttbarát szálláshelyén apartmanonként privát wellnessrészleg − hatalmas zuhanykabin kilátással a természetre, fény- és aromaterápia, infraszauna, a teraszon pedig jakuzzi biztosított. A romantikus hangulatról kandalló gondoskodik.

Személyzet, helyi kiszolgálás, valamint napi takarítás nincs. Amennyiben nem igényli, Ön nem találkozik senkivel az itt tartózkodása alatt. A bejutás és a szállás elhagyása egyaránt teljesen digitális úton, személyes találkozástól mentes módon történik. Így Ön a teljes diszkréció megnyugtató gondolatával kapcsolódhat ki.

A szórakozáshoz szélessávú internetkapcsolatot, okostelevíziót és játéksarkot biztosítunk.

Négy személyre felszerelt konyhasarok − ha Ön vendéget fogadna.

Saját piactér a házon belül, ahonnét a friss reggeli, valamint a könnyedebb ebéd és vacsora is megoldható. A reggelihez térítésmentesen biztosítunk egészséges, lehetőségeinkhez mérten helyi őstermelőktől és háztáji termelésből vásárolt, friss, vagy esetenként fagyasztott termékeket. A többi étkezés esetében gyors elkészítésű ételek (pl. pizza) szintén elérhetők. Emellett természetesen lehetőség van házhoz rendelésre is.

Vendégeinket feltöltött borhűtök várják, melyekben a környék legjobb borai sorakoznak. A borok térítés ellenében fogyaszthatók.

Igény esetén elektromos bicikli és terepjáró bérelhető.

Több alternatívánk is van a legjobb időtöltéshez!

Hol lehet szobát foglalni?

Kattintson a foglalás gombra