Három pince

A termék bekerült a kosárba!

29 000 Ft

Leírás

A szekszárdi borászatok évről-évre a borvidék legjavát zárják palackjaikba. A „Három pince” borválogatás kulcsszava a sokszínűség: neves és regionálisan ismert, kisebb pincészetek testes vörösborait, illetve könnyedebb rosé és fehérborait ötvözzük, így minden eseményhez és hangulathoz kínálunk alternatívát.

A válogatás borai:

1x Heimann Barbár 2018

Legszebb hordóink házasítása, vezető márkánk. Mi megtaláltuk benne mindazt, amit egy nagy borban keresünk: megfejtendő, rejtélyes ízeket, sok gyümölcsöt, mélységet, emlékezetességet, egyediséget és az izgató teljességet.

1x Heimann Alte Reben 2017

A sokat megélt Baranya-völgyi kékfrankos tőkék termése vibráló, eleven bort adott. Könnyedségével a magas minőségű kékfrankos stílusgyakorlatának szánjuk, melyben az elegancia és a gyümölcs dominál.

1x Prantner Rosé 2021

Rosé borunkat a lédús és kedves Kékfrankos gyümölcse adja. Könnyed és illatos, friss és szomjoltó. Jól behűtve aperitifként, grill ételek elmaradhatatlan kísérője.

1x Prantner Irsai Olivér 2021

Napjaink egyik legdivatosabb fajtája az Irsai Olivér. Intenzív parfümös, édeskés illata mindenkit elcsábít. A korty könnyed, frissítő és hosszú lecsengésű. Ideális választás az esti koccintáshoz a barátokkal.

1x Fivérek Árvácska 2020

Izgalmas párosítás a kékfrankos-zweigelt rozé cuvée, mely a birtokunkról az elsők között a pincébe kerülő zweigelt rosé borunk és a kisbödő dűlőben szedett kékfrankos szőlőnk szerencsés párosítása. Lágy és harmonikus ízének és zamatának köszönhetően a nyári napok melegében egy remek frissítő ital, alkoholtartalma 12%.

1x Fivérek Cserbóka 2020

A chardonnay fehérborunk szőlői Sióagárd területén találhatóak, életkoruk még viszonylag fiatal. A területen 80 mázsa/hektár alatti tőketerheléssel dolgozunk. Szüretük jellemzően szeptember második, harmadik hetében történik, kézzel.  A viszonylag magas – 14,5 %-os alkoholtartalma ellenére is nagyon kiegyensúlyozott, könnyű, üde fehérbor.