Közeli vörösök

A termék bekerült a kosárba!

39 000 Ft

Leírás

Válogatásunkat apartmanházunk környékén tett sétáink ihlették. A borvidék kisebb-nagyobb pincészetei szinte karnyújtásnyira találhatóak, így ha valaki a környéken jár, könnyedén összeköthet egy délutáni sétát egy több megállóból álló borkóstolóval. Ha valakinek erre mégsincs lehetősége, borválogatásunk segítségével az illatok és az ízek útján egy kicsit mégis Szekszárdon tartózkodhat. 

A válogatás borai:

1x Heimann Alte Reben 2017

A sokat megélt Baranya-völgyi kékfrankos tőkék termése vibráló, eleven bort adott. Könnyedségével a magas minőségű kékfrankos stílusgyakorlatának szánjuk, melyben az elegancia és a gyümölcs dominál.

1x Fivérek Alkony Merlot 2020

Merlot szőlőnk Szekszárd egyik kiváló dűlőjéből származik, melyet a környékbeliek “napos” dűlőnek is neveznek. Mély szín, nagy test és közepes savak jellemzik. Hosszú, 12 hónapnyi érlelése első töltésű magyar tölgy hordóban történik. Bogyós gyümölcsök mellett karakterében a szilva és – fiatal kora ellenére – egy kis lekvárosság is megfigyelhető illatában és ízében egyaránt. Az alkohol tartalma 13,5%.

1x Németh János Cabernet Franc Görögszó Válogatás 2017

Kizárólag Görögszó dűlőből, idősebb ültetvényről, 1,5 kg tőketerheléssel szüretelve. Elegáns, érett bor, mérsékelt lekváros jegyekkel.

1x Dániel Pince Crew Grand 2012

Magáért beszél. Elemi erejű, zamatos, még sokáig fejlődni fog. Nagyon jó ötvözet, melyben a Cabernet viszi a zászlót. Kifejezetten a kedvelői figyelmébe!

1x Tringa Phaeton 2016

Szekszárd Kerékhegy és Görögszó dűlőiben termett Merlot és Cabernet Sauvignon házasításával készült testes vörösbor egy kiváló évjáratból. Hosszan érlelhető, nagy potenciállal rendelkező válogatástétel.

1x Oszkó Kékfrankos