Az SXRD Luxus Apartmanok elkötelezett amellett, hogy olyan ügyeket, szervezeteket, személyeket támogasson, akik küldetésük miatt méltók rá, vagy önhibájukon kívül kerültek nehéz helyzetbe.

Úgy gondoljuk, hogy Luxus Apartmanjaink vendégei nagyrészt olyan anyagi helyzetben vannak, hogy megtehetik, hogy segítsenek. Emiatt fontosnak tartjuk felhívni a figyelmet a támogatásra alkalmas ügyekre, szervezetekre, személyekre.

Elhatároztuk, hogy időről-időre kiválasztunk olyan személyeket, szervezeteket, akiket vendégeink rajtunk keresztül támogathatnak. Számukra ez nem jár addicionális költséggel, sőt, segítségüket kedvezménnyel háláljuk meg. Amennyiben szeretné kiválasztottunkat támogatni, online foglalási rendszerünkben válassza ki a „VIP kedvezmény”-t, és tüntesse fel a megadott kódot a VIP mezőben! Ön ezáltal automatikusan 5% kedvezményben részesül, támogatottunk pedig megkapja a foglalás értékének 10%-át támogatásként.

Aktuális támogatottunk Csáky Soma, aki másnak nyújtott önzetlen segítsége során szerzett olyan sérüléseket, melyekből gyógyulása, felépülése hosszú és igen költséges folyamat. Egy barátunk hívta fel rá a figyelmünket, és megragadott bennünket sorsa. Soma története itt olvasható: www.somakonyv.hu.

Kérjük amennyiben érdemesnek találja Somát a támogatásra, használja a SXRD-VIP-SOMA kódot online foglalási felületünkön. Segítsük együtt a fiatalembert a felépülésében!