Ajándékutalvány

Ha Önt egy szerette vagy barátja ajándékutalvánnyal lepte meg, az azon szereplő azonosító megadásával lekérdezheti annak összegét és lejárati dátumát.

SXRD-AJANDEK-

Ajándékutalványt szeretnék vásárolni

Megtisztelő számunkra, hogy az SXRD Luxus Apartmanok szolgáltatásaira gondol, amikor ajándékot szeretne vásárolni.

A tárgyi ajándékok helyett az elmúlt években egyre inkább szeretünk felejthetetlen élményeket adni. Ha szeretteinek vagy barátainak nyugalmat, intimitást, aktív kikapcsolódást, esetleg ízélményeket ajándékozna, ajándékutalványunk az egyik legjobb választás.

Apartmanjaink egyenként maximum 2 fő (két apartmanban maximum 4 fő) tartózkodását teszik lehetővé az adott időtartamban. Felhívjuk a figyelmet, hogy szállásunkat kizárólag 18 éven felüli személyek vehetik igénybe, továbbá az apartmanokban a dohányzás és a kisállat tartása nem megengedett!

Az ajándékutalvány tetszőleges összegben kiállítható. Az ajándékutalványok visszaváltására nincs mód.

Felhívjuk a figyelmet, hogy az ajándékutalvány a vásárlástól számított 200 napig érvényes. Későbbi beváltásra nincs lehetőség! A lefoglalt időpont lehet későbbi, mint a kiállítástól számított 200 nap, csupán a foglalásnak kell az érvényességi időn belül megtörténnie.

Az ajándékutalvány környezetünk védelme érdekében kizárólag elektronikus formátumban (pdf) kerül kiküldésre a megadott e-mail címre. A design megtervezésekor ügyeltünk arra, hogy ha Ön fizikai, nyomtatott formában szeretné átadni ajándékát, elegáns francia borítékba helyezve tehesse meg. Emiatt kérjük, hogy az e-mail címhez ne az ajándékozott, hanem az Ön e-mail címét adja meg!

Számlázási adatok

Sikertelen fizetés

A fizetési tranzakció sikertelen eredménnyel zárult.

A fizetés gombra kattintva ismét megkísérelheti a foglalást.